Veletržní svátek pro milovníky dřeva – veletrh dřevostaveb FOR WOOD

12.01.2012 13:15

Vekletrh FOR WOOD byl v minulosti přidružen k veletrhu  FOR ARCH . Jeho osamostatněním a spojením s partnerem Střechy Praha vzniká akce určená pro specializovaný segment návštěvníků. Je to významný posun v trendu a oblíbenosti dřevostaveb, zejména díky jejich nízké energetické náročnosti, ekologickému přínosu a kvalitě bydlení. Navíc připojením akce Solar Praha dojde i k rozšíření o nové obory a ke koncentraci novinek v dřevostavební oblasti. Předpokládá se, že letošního souběhu veletrhů se zúčastní více než 250 vystavovatelů.

 

  

 

Nejen, že si účastníci budou moci „živé“ stavby osahat, ale budou moci jednu takovou i získat. Na veletrhu je možné vyhrát v anketě, kterou pořádá společnost Mobile Point Corporation a.s., mobilní dům. VYHRAJTE MOBILNÍ DŮM - anketa, v níž stačí odpovědět na dvě jednoduché otázky. Návštěvník se stává soutěžícím vhozením vyplněného anketního lístku do boxu umístěného během veletrhu na stánku společnosti MOBILE POINT CORPORATION, a.s. a na informačním pultu výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Z odevzdaných a úplně vyplněných lístků bude vylosován výherce. Tato anketa je pokračováním zajímavého zpestření pro návštěvníky. V obdobné anketě na veletrhu FOR ARCH mohli návštěvníci vyhrát dokonce pronájem bytu.

Zaměření veletrhu podtrhne také doprovodný program. Zde bude možno potkat rodilého Kanaďana a tradičního stavitele srubů – Dereka Notta. Ten představí své stavby, postupy a zkušenosti přímo na veletrhu. Při autogramiádě jedinečné publikace Srubové domy z kulatin se budete moci potkat s ředitelem společnosti OK Pyrus – Ing. Otakarem Koudelkou, CSc. Odbornou garanci nad veletrhem FOR WOOD převzala Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta lesnická a dřevařská. Ta si připravila dva přednáškové bloky, které můžete navštívit 10. a 11. února 2012 vždy od 11 hodin. Přímo na veletrhu FOR WOOD si budete moci prohlédnout zblízka ukázku stavby srubu o rozměru 8x9 m postaveného klasickým způsobem.

FOR WOOD – je na co se těšit. Akce, na které byste neměli chybět… Zajistěte si zlevněnou vstupenku.
 

Více informací: FOR WOOD 2012