Online konfigurátor dřevostavby – novinka na českém stavebním trhu

19.10.2011 18:25

Společnost 3Energy.cz přichází s ojedinělou inovací na českém stavebním trhu. Jde o online konfigurátor stavby, resp. dřevostavby. Pokud máte vlastní půdorys, či vás zajímá položkový rozpočet domu, můžete si Online konfigurátor dřevostavby z ekopanelů zcela zdarma vyzkoušet.

Postup je velmi jednoduchý: „V konfigurátoru půdorys domu navrhnete jednoduše s pomocí čtverečkové sítě. Několikanásobným poklikáním na čtvereček pak určíte jeho typ – zda jde o obvodové zdivo, příčku, podlahu apod,“ jak nám sdělila jednatelka společnosti 3energy.cz Ing. Martina Svobodová.

Jakmile bude hotový půdorys, konfigurátor vás provede dalšími mezikroky včetně určení lokality, specifikace využití energie v domě a instalace doplňků jako je klimatizace nebo solární systém.

Nakonec konfigurátor nabídne přehledné shrnutí, rozpis cen veškerých jednotlivostí a dokonce i předpoklad pravidelné platby za energie.

Jak nám dále paní Svobodová sdělila, je možné tento konfigurátor použít jak na jednopodlažní bungalovy, tak i na patrový dům. „Systém je naprogramován tak, aby zájemcům se základními znalostmi, se základním půdorysem ihned dokázal ukázat přibližnou cenu jejich domu a umožnil jim zaslat výsledek na e-mail, či sdílet v sociální síti,“ řekla jednatelka firmy 3energy.cz.

Společnost 3Energy.cz se specializuje na stavbu inteligentních ekologických domů z ekopanelů, které vyrobí více energie, než samy spotřebují.

Zdroj: 3Energy.cz