Dovolená ve srubu

12.06.2011 23:51

Rychlí růst ubytovacích kapacit v českých horských střediscích přináší nejen zvyšující se kvalitu poskytovaných služeb, ale i jejich rostoucí rozmanitost. Nastupujícím trendem v posledních letech je tzv. dovolená ve srubu, která bývá pro mnoho lidí skvělou relaxací a útěkem z betonové džungle velkoměst.

 

Tuto příležitost nabízí i nově postavený kanadský srub Karolina. Karolina se nachází ve známém lyžařském středisku Deštné v Orlických horách přímo pod sjezdovkami na dohled sedačkové lanovky.

 

Ubytování je zajištěno v 7 příjemných, stylově zařízených pokojích s TV a vlastním sociálním zařízením. Samozřejmostí je i bar a restaurace, která je vyhlášena pro svoji domáci kuchyni.

 

Ubytovaní hosté mohou dále od ledna 2011 využít bowling bar Karolina se třemi plně automatizovanými dráhami. Pro nejmenší návštěvníky je připraven nový dětský koutek plný hraček.

 

 

Srub Karolina však kromě lyžaršké zimní dovolené nabízí i možnost pořádání rodinných oslav, svateb, firemních večírků nebo výjezdních akcí.

 

Dřevo a jeho vůně blahodárně působí na psychiku člověka, dodává mu energii a pomáhá zapomenout na každodenní stres. Přijeďte tedy relaxovat a užít si nenapodobitelnou atmosféru kanadského srubu, umocněnou čistým a uklidňujícím prostředím Orlických hor. Věříme, že pobyt ve srubu Karolina Vám přinese odpočinek, zábavu, spoustu příjemných zážitků a radostí.

 

Zdroj: www.srub-karolina.cz